מאסטר שף

שפים רבים נוטשים את עולם המסעדנות הלא רווחי ועוברים לטרנד הבישול בבית הלקוח. רווחי יותר, אינטימי יותר ומעניין יותר

עולם המסעדנות הוא עולם מאוד לא קל. מלבד שפים בודדים, שנחשבים לשפים מפורסמים כמו אסף גרניט, מאיר אדוני ושגב משה, קשה מאוד להיות רווחיים מאוכל בארץ. המון מסעדות נפתחות ונסגרות כהרף עין ונראה שגם אם המסעדה מצליחה לאורך זמן, זה לא אומר שהיא תצליח לשרוד מבחינה כלכלית.

לאור המצב העגום, שפים רבים מחפשים אלטרנטיבות כדי להתפרנס. טרנד האוכל הוא חזק מאוד כיום, כאשר יש המון תוכניות אוכל בטלוויזיה, מסעדות פופ אפ וגם שפים פרטיים אשר מגיעים לבית הלקוח על מנת לבשל לו ארוחה פרטית ואינטימית. שפים רבים אוהבים מאוד את האופציה הזו, מכיוון שזה חוסך להם הרבה כסף ומשאיר אותם רק עם עלויות מינימליות של נסיעה, חומרי גלם וזמן בישול.

קל מאוד

הזמנת שף פרטי הביתה היא קלה מאוד ואפילו לא דורשת מטבח משודרגת. שף פרטי טוב מגיע עם ציוד משלו, ולמעשה, רק צריך להשאיר לו קומה במקרר על מנת שיוכל לבשל כמו שצריך. שפים רבים הם גם כריזמטיים מאוד ויכולים לשדרג את הארוחה לבידורית יותר.