כריך מודרני

כל אדם שגדל בשנות השמונים ומטה זוכר עד כמה הכריכים שהיו מחכים להפסקת העשר עד אשר יצרכו אותם היו מתחילים בצורה אחת בתחילת היום וממשיכים אל עבר צורה לגמרי בלתי מזוהה כאשר פותחים את שקית האוכל בשקיקה לטרוף את הארוחה הטעימה. גבינה הייתה מרטיבה את הכריך לחלוטין וחומוס היה נהפך למשהו לא מזוהה שכבר התייבש לגמרי. לא מגרה כלל וכלל.

הסיבה העיקרית לכל אלה היא העובדה כי השקית העדינה שבה מניחים את הכריך פשוט לא יכולה לשמור לא על הצורה של הכריך ולא על הטמפרטורה שהיא אידיאלית לטריות של כל סוג של כריך, בשל כך הורים רבים עברו לרכישה של תיק אוכל תרמי אשר יכול לשמור על הכריך טרי ורענן עד אשר תגיע הפסקת האוכל.

ההבדל הוא משמעותי עם כמות יותר גדולה של ילדים שפשוט כיף להם לאכול את הארוחה שלגמרי לא חייבת להיות רק כריך כאשר ישנו תיק מרווח שבו אפשר להניח גם כלי עם סלט ירקות, פרי ואפילו קופסא עם קציצות.